Europe's no.1 Garden Retail Event

Gratis voor retailers uit de tuinbranche

Deelnemende topleveranciers

Compleet dagprogramma

Gratis drankjes, snacks en lunch

Kernwaarden TREx

 1. Informeren
  TREx geeft belangrijke informatie omtrent alle aspecten van de groene retail zoals verkoop- en presentatietechnieken, trends, consumentengedrag, noviteiten en ontwikkelingen. We bieden seminars, masterclasses, demo's, lezingen en expert tours.
 2. Inspireren
  Door het tonen van vernieuwende retailpresentaties en -concepten worden bezoekers geïnspireerd om op een andere manier te kijken naar hun winkelformule, verdienmodel, routing of winkelpresentaties.
 3. Connecties
  Met meer dan 4.000 bezoekers en 150 deelnemende leveranciers is TREx dé ideale plaats om te netwerken en in contact te komen met de pioniers in de groene retail. 
 4. Experience
  TREx is opgezet als een experience voor de groenbranche. Een evenement waarvan iedereen geïnspireerd en gemotiveerd huiswaarts keert en vol energie en enthousiasme het nieuwe seizoen ingaat. 

 

DOWNLOAD PROGRAMMA

DOWNLOAD BEZOEKERS INFORMATIE

Bezoeken2 niet-tonen

TREx is een uniek, tweejaarlijks informatie- en inspiratie-event voor de (inter)nationale tuinretail. Op TREx worden de laatste inzichten en ideeën op het gebied van de verkoop van levend groen, tuinen decoratie-artikelen gedeeld. Met als doel om samen de consument beter te bedienen en meer verkoop te genereren - vandaag, morgen en in de toekomst. 

BESTEL TICKETS