Exposanten informatie

Traditionele beurzen en evenementen richten zich volledig op de inkoop van producten. Wat ons betreft is dat slechts de start van een samenwerking. Waar het uiteindelijk om gaat is de verkoop aan de consument. Zonder verkoop geen inkoop! Het gemeenschappelijk belang is de consument zo goed en efficiënt mogelijk te bedienen en de krachten te bundelen om dat voor elkaar te krijgen.

TREx is het platform dat retailkennis bundelt en uitdraagt naar de branche. Dat zorgt ervoor dat de retail beter en meer verkoopt, zodat leveranciers meer kunnen gaan leveren en de gehele branche groeit. Op TREx staat de verkoop aan consumenten centraal. Daarom hebben standhouders geen beursstand maar een plek in een grote concept store (winkelomgeving) waar ze tonen hoe hun producten en concepten in de retail effectief gepresenteerd en verkocht kunnen worden.

Voor deelname aan TREx zijn verschillende pakketten beschikbaar, download de brochure voor meer informatie.

Exposanten CMS

Het Exposanten CMS is de online beheeromgeving voor deelnemers aan de TREx.
Klik hier om in te loggen op de online beheeromgeving voor exposanten (Exposanten CMS).

Om deze omgeving te bereiken is een gebruikersnaam en wachtwoord vereist. Dit wachtwoord is verstuurd naar het email adres dat bij ons bekend is. Bent u deelnemer van de TREx maar heeft u geen wachtwoord ontvangen, of bent u uw wachtwoord kwijt? Neem dan contact op met d.boumans@tpk-media.nl.